Tjäna pengar till laget

Uppnå målet tillsammans

REGISTRERA DITT LAG >

POPULÄRA PRODUKTER

Folkspels produkter är lättsålda & efterfrågade lotter. Det gör det enkelt för ditt lag att sälja & tjäna pengar!

FINA PENGAR TILL KASSAN

Alla Folkspels produkter har oslagbart hög förtjänst. Ditt lag tjänar upp till 50% av lottpriset!

SMIDIG HANTERING

Du slipper återvända till köparen för att överlämna varorna. Både försäljning & leverans sker direkt. Smidigt!

Viktig information om Uppesittarlotter

Just nu är Uppesittarlotterna för den 23 december tyvärr slut på vårt lager. Detta utifrån att vi har en enorm efterfrågan på våra Uppesittarlotter i år. Vi inväntar ytterligare en leverans lotter inom kort.

Vi hoppas att vi kan tillgodose din beställning. Har du tidigare gjort en beställning ligger den på kö för leverans – du behöver alltså inte göra ytterligare en beställning.

Lättsålda och populära produkter

Det är lätt för laget att sälja och tjäna pengar om man jobbar med Folkspels populära produkter. Våra välkända lotter har alla en hög förtjänst till ditt lag och dessutom stora vinstchanser för lottköparen. Det är vad vi kallar en riktig vinn-vinn!

Folkspels produkter är idealiska - både för laget som säljer och kunderna!

BingoLottos uppesittarlotter

BingoLottos uppesittarlotter finns äntligen tillgängliga att beställa. Hela Sveriges julfirande börjar med BingoLottos uppesittarkväll och den 23e december är synonymt med BingoLotto i många hushåll. Det innebär en chans att sälja många lotter för lagets behållning!

Och det bästa? Laget tjänar upp till 41 kronor per såld enkellott.

BingoLottos Julkalender

BingoLottos Julkalender är en grym inkomstkälla för laget som vill tjäna pengar och vår produkt med högst förtjänst. "Hela Sveriges julkalender" som den kallas är gjord i skraplottsformat, vilket gör att den är enkel att sälja och hantera.

BingoLottos Julkalender kostar 100 kr och laget får behålla hela 50 kr för varje såld julkalender. 

Sverigelotten Premium

Sverigelotten Premium har en svindlande högvinst på 50 miljoner kronor – den högsta enskilda skraplottsvinsten i Sverige.

Premium är dessutom lite större än den vanliga Sverigelotten och kostar 50 kronor, varav laget tjänar 20 kronor.

Sverigelotten

Sverigelottens högvinst är otroliga 25 miljoner kronor – ett säljargument som gör lotten både lättsåld och attraktiv.

Lotten kostar dessutom lite mindre än andra skraplotter, endast 25 kronor, varav laget tjänar 10 kronor.

Sätt upp ett mål

Vilket mål eller vilken dröm har ni i laget - och vad skulle det kosta att nå dit? En lägerresa, en rolic cup eller ett inspirerande träningsläger på kontinenten kan bli verklighet genom lottförsäljning.

I Målkalkylatorn nedan kan ni själva se hur mycket pengar ni kan tjäna genom att ange antal säljande lagmedlemmar och sålda lotter.

Så här enkelt är det

Sätt upp ett mål

Bestäm själva hur många lotter ni vill sälja. Sätt upp ett mål och räkna på antalet lotter utifrån hur många som säljer. Därefter beställer ni era lotter.

Sälj lotter

Nu är det bara att ge sig ut och sälja. Det smidiga med Folkspels produkter är att leveransen av lotterna sker direkt vid lottköpet.

Uppnå målet

Äntligen! Förtjänsten behåller ni direkt och kan nu ta sikte på målet ni satt upp – den där cupen eller det där träningslägret.