Tjäna pengar till laget

Fyll på lagkassan - sälj lotter

BESTÄLL LOTTER HÄR

SÄLJ LOTTER I JUL

Fyll kassan - sälj populära lotter i höst och jul. Som vanligt med fin förtjänst till laget!

TJÄNA TUSENTALS KR ENKELT

Sätt ihop våra populära lottpaket och tjäna upp till 20.000 kr i ett nafs.

SMIDIG HANTERING

Vi packar lotterna i färdiga kuvert till varje spelare för att göra det enkelt för er.

Lättsålda och populära produkter

Sverigelotten Rosa & BingoLottos Julkalender

Folkspels färdiga Höstpaket med Rosa Sverigelotten och Bingolottos Julkalender ger en intäkt till lagkassan på 750 kr per sålt paket. Om 20 spelare säljer ett paket var tjänar laget 15 000 kr!

Paketet innehåller 25 Sverigelotter och 10 julkalendrar. De kommer färdigpackade för utdelning till spelarna. Perfekt att sälja i oktober och november.

Lägg en lottbeställning nedan så hör vi av oss och syr ihop ett paket som passar ert lag!

Sverigelotten Jul & BingoLotto Uppesittarkväll

Passa också på att förbeställa årets Julpaket med lotter till Bingolottos Uppesittarkväll och Sverigelottens Juledition – förtjänsten är hela 1010 kr per sålt paket om ni väljer vårt färdiga paket med 20 Uppesittarlotter och 25 Sverigelotter.

Säljer ni detta innebär över 20 000 kr till lagkassan, om 20 spelare i laget säljer! Leverans av dessa lotter sker från vecka 44.

Förbeställ redan idag genom att lägga en lottbeställning här nedanför så ser vi till att tillsammans med er sätta ihop ett paket som passar just ert lag.

Hur mycket pengar kan ert lag tjäna?

Här kan du enkelt se hur mycket pengar ert lag kan tjäna på att sälja lotter. Dra i reglaget för den eller de produkter du är intresserad av och se hur summan ökar.

Sedan kan du välja att beställa en produkt, eller att sätta ihop flera till ett lottpaket. Just nu rekommenderar vi att beställa vårt höstpaket som består av Sverigelotten Rosa och BingoLottos Julkalender eller förbeställa julpaketet som består av Sverigelotten Jul och BingoLottos uppesittarkväll.

Kom sedan enkelt igång med er försäljning genom att trycka på "Börja sälja"! Då följer dina inställningar med till beställningssteget. Lycka till!

Så här enkelt är det

Sätt upp ett mål

Bestäm själva hur många lotter ni vill sälja. Sätt upp ett mål och räkna på antalet lotter utifrån hur många som säljer. Därefter beställer ni era lotter.

Sälj lotter

Nu är det bara att ge sig ut och sälja. Det smidiga med Folkspels produkter är att leveransen av lotterna sker direkt vid lottköpet.

Uppnå målet

Äntligen! Förtjänsten behåller ni direkt och kan nu ta sikte på målet ni satt upp – den där cupen eller det där träningslägret.