Tjäna pengar till laget

Fyll på lagkassan - sälj lotter

BESTÄLL LOTTER HÄR

SÄLJ LOTTER

Fyll lagkassan - sälj populära lotter. Som vanligt med fin förtjänst till laget!

TJÄNA TUSENTALS KR ENKELT

Sätt ihop våra populära lottpaket och tjäna upp till 20.000 kr i ett nafs.

SMIDIG HANTERING

Vi packar lotterna i färdiga kuvert till varje spelare för att göra det enkelt för er.

Lättsålda och populära produkter

Sverigelotten

Sverigelottens högvinst ligger på otroliga 25 miljoner, vilket är ett säljargument som gör lotten lättsåld och attraktiv för era kunder.

Dessutom kostar den bara 25 kronor och av det tjänar ni som lag hela 10 kronor. Ett perfekt sätt att fylla på lagkassan under året, med andra ord!

Sverigelotten Rosa

Under oktober månad finns Sverigelotten i rosa skrud
Högvinsten är fortfarande 25 miljoner och för varje rosa lott som säljs skänker Folkspel 0,50 kr per lott till Bröstcancerförbundet. Ni som lag tjänar 10 kr per såld lott.

Sverigelotten Rosa finns för leverans from v 38, 2024

Bingolottos Julkalender

Hela Sveriges Julkalender – Lättsåld, omtyckt och många vinstchanser!
Bingolottos Julkalender kostar 100 kr och av det får ni som lag behålla 50 kr. Säljer ni 300 kalendrar så tjänar ni 15 000 kr till ert lag, ett enkelt och smidigt sätt att tjäna pengar. Säljs med fördel under oktober - november

Bingolottos Julkalender finns för leverans from v 38, 2024

Hur mycket pengar kan ert lag tjäna?

Här kan du enkelt se hur mycket pengar ert lag kan tjäna på att sälja lotter. Dra i reglaget för den eller de produkter du är intresserad av och se hur summan ökar.

Kom sedan enkelt igång med er försäljning genom att trycka på "Börja sälja"! Då följer dina inställningar med till beställningssteget. Lycka till!

Så här enkelt är det

Sätt upp ett mål

Bestäm själva hur många lotter ni vill sälja. Sätt upp ett mål och räkna på antalet lotter utifrån hur många som säljer. Därefter beställer ni era lotter.

Sälj lotter

Nu är det bara att ge sig ut och sälja. Det smidiga med Folkspels produkter är att leveransen av lotterna sker direkt vid lottköpet.

Uppnå målet

Äntligen! Förtjänsten behåller ni direkt och kan nu ta sikte på målet ni satt upp – den där cupen eller det där träningslägret.