Folkspel

Bilder till föreningens försäljning av påsklotter

Letar du efter bilder på lotter att pynta exempelvis Facebookflödet med och pusha extra för er försäljning? Då har du hittat helt rätt. Här kan du ladda ner bildmaterial i olika storlekar, framtagna för att passa bra i olika kanaler och för att förenkla för er försäljning av Bingolotter och Sverigelotter till påsk.

Ladda ner bilder

Bild på Påskbingolotten, enkellott till Instagram eller Facebook: Ladda ner banner i storlek 1080x1080
Bild på Påskbingolotten, enkellott till Instagram eller Facebook Story: Ladda ner banner i storlek 1080x1920
 
Bild på Påskbingolotten, dubbel och enkel, till föreningens Instagram eller Facebook: Ladda ner banner i storlek 1080x1080
Bild på Påskbingolotten, dubbel och enkel, till Instagram eller Facebook Story: Ladda ner banner i storlek 1080x1920
 
Bild på Påskbingolotten och Sverigelotten till Instagram eller Facebook: Ladda ner banner i storlek 1080x1080
Bild på Påskbingolotten och Sverigelotten till Instagram eller Facebook Story: Ladda ner banner i storlek 1080x1920
 
Du sparar ner bilden på din dator genom att klicka på länken och sedan spara ner bilden efter att ha högerklickat på den. Därefter är det bara att börja sprida den till alla potentiella kunder!

Förslag på text

Här kommer ett exempel på text att lägga tillsammans med grafiken. Bra att utgå från eller kopiera rakt av för dig som säljer lotter.
 
Fysiska lotter:
Just nu säljer vi lotter till BingoLottos Påskbingo för att tjäna pengar. Köper du lotter så har du chansen att vinna stort samtidigt som du stöttar oss och vår idrott. En riktig vinn-vinn med andra ord!
 
Just nu säljer vi lotter till BingoLottos Påskbingo och Sverigelotten för att tjäna pengar. Köper du lotter så har du chansen att vinna stort samtidigt som du stöttar oss och vår idrott. En riktig vinn-vinn med andra ord!
 
Digitala lotter:
Just nu säljer vi lotter till BingoLottos Påskbingo och Sverigelotten för att tjäna pengar. Köper du lotter så har du chansen att vinna stort samtidigt som du stöttar oss och vår idrott. En riktig vinn-vinn med andra ord! Klicka här: [lägg till er unika föreningslänk].
 

Starta digital försäljning av lotter

Vill ni även sälja digitala lotter? Missa inte att lägga ut er digitala föreningslänk - läs mer om hur du går till väga här.
 
Lycka till med försäljningen!
 
Tillbaka till startsidan