Folkspel

Bilder till föreningens försäljning av lotter

Letar du efter bilder på lotter att pynta exempelvis Facebookflödet med och pusha extra för er försäljning? Då har du hittat helt rätt. Här kan du ladda ner bildmaterial i olika storlekar, framtagna för att passa bra i olika kanaler och för att förenkla för er försäljning av Uppesittarlotter, Sverigelotten Jul och BingoLottos julkalender.

Du sparar ner bilden på din dator genom att klicka på länken och sedan spara ner bilden efter att ha högerklickat på den. Därefter är det bara att börja sprida den till alla potentiella kunder!

Förslag på text

Här kommer ett exempel på text att lägga tillsammans med grafiken. Bra att utgå från eller kopiera rakt av för dig som säljer uppesittarlotter.

Fysiska lotter: "Hela Sveriges julfirande börjar med Uppesittarkvällen! Vår förening säljer lotter till BingoLottos uppesittarkväll. Kontakta oss för att köpa din lott, så stöttar du vår förening."

Digitala lotter: "Hela Sveriges julfirande börjar med Uppesittarkvällen! Vår förening säljer digitala lotter till BingoLottos uppesittarkväll. Klicka här: [lägg till er unika föreningslänk] och stötta vår förening."

Starta digital försäljning av lotter

Vill ni även sälja digitala lotter? Missa inte att lägga ut er digitala föreningslänk - läs mer om hur du går till väga här.

Lycka till med försäljningen!

Tillbaka till startsidan