Senaste Nytt

Utforska JOYNA: Ett digitalt lotteri som stärker föreningar!

Folkspel introducerar stolt JOYNA, det digitala lotteriet som förändrar hur föreningar kan generera intäkter. Med JOYNA blir försäljning enklare än någonsin, utan krav på fysiska produkter eller komplicerade administrativa processer.

Föreningsintäkter med digitala lotterier

Varför ska din förening vara med i JOYNA? Tänk dig en försäljning utan fysiska produkter, fakturor och komplicerad distribution. Folkspels senaste digitala lotteri ger flera fördelar:

  • Unika digitala lotterier: för en modern spelupplevelse.
  • Försäljning utan produkthantering: Eliminera bördan av fysiska produkter och beställningslistor.
  • Enkel hantering: Medlemmar kan enkelt bidra till föreningsintäkter utan pengatransaktioner.
  • Löpande intäkter: Skapa en pågående inkomstkälla för din förening.
  • Smidig Administration: Enkel och stressfri administrering utan krångliga processer.

JOYNA erbjuder en innovativ och problemfri metod för föreningsintäkter. Bli en del av det digitala lotteriet och låt din förening dra nytta av dessa ovärderliga fördelar!

Läs mer och ge tillbaka: Klicka här för att läsa mer om JOYNA och ta det första steget mot en win-win situation för både din förening och community. Våra säljare står redo att guida dig genom fördelarna och möjligheterna som JOYNA har att erbjuda.

Boka ett möte med vår säljare: Upptäck JOYNA och hur din förening kan dra nytta av detta digitala lotteri. Kontakta vår säljare för att boka ett personligt möte och diskutera hur JOYNA kan skräddarsys för att passa just era behov.

Ge ditt stöd, öka spänningen och gynna din förening med JOYNA – Ett digitalt lotteri med mening!