Folkspel

Skapa QR-kod till föreningens digitala lottbutik

En QR-kod ser ut ungefär som en streckkod och namnet QR står för "Quick response". En QR-kod kan innehålla massvis av data, men själva poängen är att den som skannar koden ska få tillgång till informationen direkt – därav namnet Quick Response.

I dagsläget fungerar de flesta smartphones kameror som skanner för QR-koder, vilket gör de mycket användbara när man vill dela en webbsida, men vill slippa skriva in en lång länk.

foreningens-qr-kod-450x300.jpg

Föreningens digitala försäljning via QR-kod

Visste du att din förening enkelt kan generera en QR-kod, som leder den som skannar direkt till er unika länk för digital försäljning av Bingolotter? Om inte, så vet du nu! Och den är enkel för dig att ta fram. Det gör du direkt undertill i vår länkgenerator, på den blåa länktexten i underkant.

foreningens-qr-kod-exempel-450x300.jpg
Först skapar man sin unika länk, därefter väljer man "Generera QR-kod här"

Hur kan din förening använda QR-koden till er försäljning?

Ptja, möjligheterna är egentligen oändliga – men här kommer fyra snabba tips för att ni ska komma i gång med er digitala försäljning av Bingolotter via QR-kod:

1. Skriv ut den på en lapp, med ett bra och personligt säljbudskap, och sätt upp i cafeterian eller på andra platser där folk rör sig ofta

2. Screenshota till din telefon och ha er digitala försäljning redo i fickan så fort ett tillfälle ges

3. Skriv ut QR-koden tillsammans med ett budskap om att stötta er förening och fäst på bilars vindrutetorkare vid relevanta evenemang och happenings

4. Dela ut QR-koden till personer i er närhet som vill stötta er förening, så att man kan ha den nära till hands och enkelt kunna stötta er när bingo-andan faller på

Kommer du på några fler smarta sätt att använda er QR-kod på? In och skapa er QR-kod nu direkt! Vi önskar er ett stort lycka till med er digitala försäljning.

Tillbaka till startsidan