Folkspel

Digital föreningsförsäljning

Folkspel erbjuder två olika sätt för föreningar att sälja Bingolotter digitalt, det ena är via en unik föreningslänk och det andra är genom att publicera banners på sin hemsida. Gemensamt för båda lösningarna är att allt överskott från försäljning som görs via dem går oavkortat till er förening, precis som vid vanlig lottförsäljning.

Skapa en unik föreningslänk

Genom att skapa er alldeles unika föreningslänk till Bingolottos lottbutik har ni möjlighet att ta del av ett överskott på sålda digitala lotter på samma sätt som vid fysisk försäljning - fast helt digitalt. 

Du generera länken enkelt nedan. Sedan sprid du enkelt denn i föreningens digitala kanaler som exempelvis Facebook eller i medlemsmail. Möjligheterna är många och alla köp som sker via er länk genererar ett direktöverskott som tillfaller er förening.

Kom igång med digital försäljning via föreningslänk såhär

  1. Sök fram din förening
  2. Klicka på "Generera länk"
  3. Kopiera länken & börja sprid i alla föreningens digitala kanaler!
  4. Sugen på fler försäljningstips? Läs alla våra bästa tips för digital föreningsförsäljning här!

 

Lägg en banner på er hemsida

Utöver alternativet med länken ovan kan ni som förening nedan också placera en banner på er hemsida som genererar intäkt. Folkspel byter ut innehållet under året för att anpassa kommunikationen beroende på olika spelomgångar och kampanjer. Vi har banners för BingoLotto, BingoLotto prenumeration, Sverigelotten och Årets Eldsjäl. Ibland är det flera banners som är aktiva samtidigt, och då varierar det vilken banners som visas för besökaren.
I formuläret nedan kan ni som förening välja om ni bara vill visa den digitala lottbutiken för BingoLotto, där ni tar del av överskottet som säljs just från er webbsida, eller om ni vill visa alla typer av banners så som prenumeration till exempel. Ni kan givetvis även välja att lägga in båda typerna av kod för att alltid visa försäljning av digitala bingolotter samtidigt som prenumeration och Sverigelotten också syns på en annan plats.

Gör så här:

1, Sök fram din förening
2, Välj vilken typ av banner ni vill ha, BingoLottos lottbutik som bara visar den digitala lottbutiken eller Folkspels alla banners.
3, Välj vilken storlek på banners ni önskar
4, Klicka på knappen Generera kod. Du får då en unik kod för just din förening.
5, Lägg in koden på er webbsida.

Skapa bannerkod

Du har inte valt någon förening