Våra lotteriprodukter för förening

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag och allt överskott från folkspels produkter går direkt tillbaka till föreningslivet. Däremot kan du hjälpa din egen förenings ekonomi extra genom att göra en insats och sälja för att allt överskott ska tillfalla just er förening. Oftare än sällan är det viktigt med alla extra inkomster till föreningen, varför vi erbjuder flertalet produkter som kan säljas av föreningen för att enkelt skapa extra klirr i kassan och växtkraft!

Kanske behöver ni renovera klubbhuset, köpa in utrustning, nya matchställ, göra en studieresa eller finanseria tävlingar och turneringar? Vi vet att det ofta finns hål att stoppa pengar i, därför har vi stora marginaler till fördel för föreningen på våra produkter. Du tjänar enkelt och snabbt pengar till föreningen med Folkspels produkter.

BingoLotto

BingoLotto är den tveklöst största produkten Folkspel erbjuder som under många år genererat mycket härligt tillskott till föreningslivet. Bingolotter går också att sälja digitalt. Läs mer om digital försäljning av bingolotter för föreningar här. Per såld lott erhåller föreningen mellan 23 kronor!

Läs mer om att sälja BingoLotto för föreningen

BingoLotto prenumeration

Vill ni skapa kontinuerlig inkomst för föreningen? Då är prenumeration på BingoLotto och bingolotter alternativet för er. Det går att sälja prenumeration på bingolotter digitalt. Här görs införsäljningen en gång, sedan tillkommer överskottet er förening så länge kunden fortsätter prenumerera!

Läs mer om att sälja prenumeration på BingoLotto för föreningen

Sverigelotten

Med vinst på var fjärde lott är Sverigelotten minst sagt älskad av kunderna och därför lätta för er att sälja och tjäna pengar till föreningen på. Priset är endast 25 kronor och av dessa tjänar föreningen 10 kronor!

Läs mer om att sälja Sverigelotten för föreningen

Sverigelotten Premium

Med en otrolig högvinst om hela 50 miljoner är Sverigelotten Premium precis som Sverigelotten uppskattad av kunderna och mycket lättsåld för er som förening. Och det bästa? På Sverigelotten premium tjänar föreningen hela 20 kronor per såld lott!

Läs mer om att sälja Sverigelotten Premium för föreningen

BingoLottos julkalender

Bingolottos julkalender kallas också för hela Sveriges julkalender. En stark tradition där man kan vinna upp till en miljon direkt på skrapet! För varje såld kalender tjänar föreningen 50 kr, en fantastisk intäktskälla för en riktad säljinsats under hösten.

Läs mer om att sälja BingoLottos julkalender för föreningen

Färgfemman skraplott

FärgFemman skraplott baseras på ett spelmoment från BingoLotto. Din förening kan tjäna fina pengar genom att sälja FärgFemman. Förtjänsten ligger på hela 12 kronor per såld lott!

Läs mer om att sälja FärgFemman skraplott för föreningen

 

Bingolotto

BingoLotto är utan tvekan Folkspels största produkt. Under 27 år har det varit en kassako som genererat flera miljarder kronor till föreningslivet!

Läs mer om BingoLotto

Se hur mycker du kan tjäna på Bingolotter:

Välj antal lotter att sälja per år:

BingoLotto Prenumeration

Med BingoLotto prenumeration behöver ni bara göra jobbet en gång, sedan skickas lotterna till era kunder var fjärde vecka utan extra kostnad och ni har en säkrad inkomst!

Läs mer om BingoLotto prenumeration

Se hur mycker du kan tjäna på Bingolotto prenumeration:

Välj antal prenumerationslotter per år:

Sverigelotten

Sverigelotten är förmodligen Sveriges vinstrikaste skraplott, för det är vinst på var 4:e lott! Kanske är det därför den är så lättsåld för föreningarna.

Läs mer om Sverigelotten

Se hur mycket ni kan tjäna

Genom att dra i reglaget ser du hur mycket du kan öka dina intäkter

FärgFemman

FärgFemman är en klassisk 3x3 skraplott som härstammar från spelmomentet i BingoLotto.

Läs mer om FärgFemman

Se hur mycket ni kan tjäna

Genom att dra i reglaget ser du hur mycket du kan öka dina intäkter

Sverigelotten Premium

Sverigelotten är förmodligen Sveriges vinstrikaste skraplott då det är vinst på var 4:e lott. Nu kan den som spelar dessutom vinna 50 miljoner kr!

Läs mer om Sverigelotten Premium

Sverigelotten Premium

Genom att dra i reglaget ser du hur mycket du kan öka dina intäkter

BingoLottos Julkalender

Bingolottos Julkalender är en stark tradition och i årets kalender ligger en miljon i potten, direkt på skrapet. Och bäst av allt, föreningen tjänar hela 50 kr per såld kalender!

Läs mer om BingoLottos Julkalender

Se hur mycket du kan tjäna

Genom att dra i reglaget ser du hur mycket du kan öka dina intäkter