Folkspel

Försäljning med Folkspel - så här går det till!

Oavsett om din förening har ett mål, en önskan eller en dröm: börja med att prata ihop er så att alla har samma målbild. Vad ska förtjänsten leda till? Ett tips är att prata om hur kul det ska bli när drömmen väl uppfylls. Räkna sedan på vad det kommer att kosta att kunna uppfylla drömmen. Med motivation och rätt verktyg är det lätt att komma vidare. Och med Folkspels produkter är det enkelt att nå era mål!

Hur kommer vi igång med föreningsförsäljning av Folkspels produkter?

1. Anmäl ert intresse om att börja sälja våra produkter genom att fylla i vårt ansökningsformulär. Klicka här!

2. När vi fått in er ansökan kommer vi att se över den för godkännande. Därefter kommer vi att höra av oss till er för att gemensamt komma överens om hur ni bäst maximerar er försäljning. Vi hör också av oss med inloggningsuppgifter, så att du kan logga in och administrera din förening. Bland annat kan du ta hand om dina fakturor och rapportera returer i inloggat läge. Supersmidigt!

3. När ni tar emot lotterna på posten är det bara att börja stenhårt med försäljningen! Missa inte att ta del av våra tips för att lyckas, allt för att maximera er förtjänst. Efter utsatt antal dagar betalar ni in fakturan, som kommer tillsammans med lotterna.

4. När ni sålt era lotter är de pengar som blivit över er provision, pengar som ni kan fortsätta skapa föreningsmagi för. Allt som blir kvar är med andra ord bara ert. Så enkelt var det att komma närmare ert mål!

Bonustips - sälj Bingolotter digitalt

Som förening har man en extra möjlighet till härligt klirr i kassan. Det är nämligen superneklet att sälja bingolotter digitalt, vilket kan göras via exempelvis era sociala kanaler eller på föreningens hemsida. Du kommer enkelt igång med ett par klick.

Läs mer om digital försäljning av Bingolotter här