Sälj mer

Tips!

Det finns många möjligheter att tjäna pengar om ni säljer Folkspels lotteriprodukter. Du väljer själv vilka lotter ni vill sälja beroende på vad som passar din butik bäst.

Här kommer lite tips för att du ska lyckas med din försäljning!

Anordna en vinnarfika! Kaffe, bakelse och Sverigelotten för 100kr
Sätt ihop ett härligt paket och kalla det för vinnarfika. Perfekt för de butiker som har ett fik eller liknade. Kanske vill kunden vänta i förbutiken en stund och få tiden att gå, vad passar då bättre än att erbjuda ett paket med både fika och underhållning? Det finns egentligen oändliga möjligheter till varianter på detta, till sommaren kanske man han hotta upp paketet med glass eller varför inte korv med bröd?

Tagga till med intern säljtävling! 
Anordna en spännande och rolig säljtävling internt i butiken som ger den som säljer flest Sverigelotter ett fint pris som ni i förväg har bestämt. Man är ju alltid mer motiverad om det står något härligt på spel!

Säljuppdrag under dagen
Skapa ett säljuppdrag under dagen, exempelvis kan var och en få 15 Sverigelotter eller BingoLotter när man börjar sitt jobbpass och uppdraget är att ha sålt alla innan dagen är slut.

Sätt ihop en Helgpåse!
Helgpåsen säljs med fördel från torsdag till lördag och kan fyllas med exempelvis en travandel, lottorad, Sverigelotter och Bingolotter och kanske lite härligt godis till helgen.

Gå bort påse - den perfekta presenten
Passar alla dagar i veckan och vid alla tillfällen. Sätt ihop den perfekta gå bort-presenten med blomma, chokladbit och en eller flera Sverigelotter.

Julpåse - superenkelt och snabbt!
Gör en fantastiskt julig påse med glögg, mandlar, russin, pepparkakor och den passar superbra nu i juletider!

Annonsera i ert lokala DR
Får ni med en annons i ert lokala DR kommer det att generera mersälj. Varför inte tipsa om någon av era härliga ihopsatta påsar i tipsen ovan?

Skapa nyfikenhet!
Lyft ut er Sverigelotten-försäljning en eftermiddag i veckan till en ny plats i butiken. Det skapar nyfikenhet hos kunderna och dynamik i butiken. Ni får dessutom chansen att berätta lite mer om Sverigelotten och varför den gör så gott för Sveriges föreningsliv.

Handla för 500 kr - få en Sverigelott eller Bingolott!
Vi alla vet att erbjudanden fungerar, och den här typen av erbjudande kommer att höja eller väcka intresse för produkten. Det innebär att ni som butik investerar för framtida försäljning av Folkspels lotteriprodukter. Och är det Bingolotter som ges bort vågar vi nästan garantera merförsäljning då man oftast är två som vill spela BingoLotto tillsammans!

Gör köpet festligt - baka tårta!
Har butiken ett eget bageri? Baka en Sverigelottentårta och bjud alla kunder som handlar Sverigelotter på kaffe och en tårtbit!